breaking movie movies

Berisha e Meta në Prokurori për aferën e CEZ dhe DIA, bashkohen dosjet. Hetim bashkë me Zenin e Kalajn. Edhe Basha te Arta Marku, dëshmi kundër Saliut e Ilirit

Berisha e Meta në Prokurori për aferën e CEZ dhe DIA, bashkohen dosjet. Hetim bashkë me Zenin e Kalajn. Edhe Basha te Arta Marku, dëshmi kundër Saliut e Ilirit